Πολιτική επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ- ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 

Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε αλλαγή προϊόντων που αγοράσατε εντός δεκα (10) ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς καθώς και την αποστολή της αλλαγής ξανά σε εσάς.
Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.
Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί μετά την παραλαβή των αρχικών προϊόντων σε εμάς και εφόσον διαθέτουν τις άνωθεν προϋποθέσεις θα αποστέλλεται το νέο προϊόν σε εσάς μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες εκτός εάν η αλλαγή γίνει από το κατάστημα μας όπου γίνεται άμεσα.
Σε εποχιακά και προϊόντα ειδικών προσφορών καθώς και στα σκουλαρίκια (για λόγους υγιεινής) δεν πραγματοποιούνται αλλαγές.

Σε περίπτωση φθοράς των προϊόντων σας τα οποία έχουν αγοραστεί από το roihandmade.com η εταιρεία «Ρόη χειροποιείν» σας δίνει την δυνατότητα επισκευής τους.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με e-mail στο info@roihandmade.com είτε τηλεφωνικά στο 210 8648806 καθημερινά 10:00-17:00 στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς τους προς σε εμάς και προς σε εσάς.